ØKOLOGI
ØKOLOGI
Øko++ er Danmarks mest erfarne i ”økologiske omlægning”, hvilket betyder, at vi viser, hvordan merprisen til varerne findes i eget budget og hvordan køkkenet organiseres og tiden slår til, når der skal laves mere mad fra bunden. Vi, der udgør Øko++, har siden 2003 tilsammen omlagt mellem 2000 og 3000 køkkener i alle størrelser og typer og vi finder typisk flere penge i køkkenernes budget, end vi koster.
Vi underviser i at måle økologiprocenten ifølge Det Økologiske Spisemærke og hjælper med ansøgningen til Fødevarestyrelsen.
Vi arbejder gerne med økologi som hovedfokus, men kobler altid til madspild, klimavenligt råvarevalg og sundhed for en helt igennem bæredygtig tallerken.
Motivation er vores styrke, det giver konkrete forandringer, som fastholdes og udvikles – også når Øko++ er ude af døren igen.
Vi kender muligheder og barrierer i alle typer og størrelser af køkkener uanset brugergruppe – private hoteller, cafeer, restauranter, kantinekæder og offentlige institutioner, ældrekøkkener, hospitaler og kantiner i stat, regioner og kommuner.
Kontakt os for et tilbud.
Vi ser frem til at høre fra dig.